Babolat, Dunlop, HEAD, Pacific, Prince, Pro Kennex, Tecnifibre, Wilson & Yonex

QD Tennis nieuwe hoofdsponsor KLM Open toernooi DVH

downloadQD Tennis nieuwe hoofdsponsor KLM Open Toernooi.

Het open toernooi van de Vliegende Hollander in Amstelveen staat weer voor de deur en met trots is het dit jaar het QD Tennis/KLM Open toernooi. Dit jaar is QD Tennis hoofdsponsor van dit bekende en gezellige toernooi. De samenwerking tussen beide partijen is al enkele jaren van beide zijden goed bevallen, wat nu mooi tot uiting komt in deze nieuwe samenwerkingsvorm. Tijdens het toernooi zullen wij aanwezig zijn met de bespanservice en leuke aanbiedingen voor kleding, schoenen en tassen.

Inschrijven voor het QD Tennis/KLM Open Toernooi

Wil jij ook meedoen met het toernooi? Schrijf je dan snel in! Het open toernooi zal plaatsvinden in de week van 1 juli tot en met 9 juli. Ook dit jaar kunnen we u weer een top toernooi beloven, met volop activiteiten naast het tennissen! Wij hopen u op het tennispark van DVH te zien met mooi weer, mooie wedstrijden en veel gezelligheid!

Over QD Sports
Mijn naam is Sebastiaan Blesgraaf en ik ben sinds circa 10 jaar eigenaar van QD Tennis, ook wel QD Sports genoemd. Mijn grote passie is tennis en dan specifiek het verzorgen van de juiste bespanning en het juiste racket. Ik ben tennis specialist en versta mijn vak. In mijn winkel op tennispark de Kegel in Amstelveen kan je mij bijna dagelijks vinden. Kijk voor de openingstijden op de site en kom langs voor advies!