Babolat, Dunlop, HEAD, Pacific, Prince, Pro Kennex, Tecnifibre, Wilson & Yonex

K-swiss Bigshot indoor schoenen

30.16136_1Indoor schoenen bij QD Tennis

Sinds jaar en dag zorgt QD Tennis voor goede tennisschoenen. En zo zijn nu ook weer goede indoor schoenen van het merk K-Swiss bij ons in de shop te koop.

 

K-Swiss Bigshot Leer indoor

De K-Swiss Bigshot Light Leer Indoor is een populaire K-swiss schoen vanwege het draagcomfort. De lichtgewicht schoen biedt snelle respons en goede ondersteuning aan de buitenkant. De schoen heeft een normale pasvorm en heeft een bovenwerk van leer en synthetisch leer, waardoor de schoen een goed draagcomfort heeft. Daarnaast houdt de schoen je voeten droog en is comfortabel dankzij de vocht afvoerende binnenvoering. En ook zorgen de ventilatiegaatjes en de mesh neus in het bovenwerk voor uitstekende ventilatie en extra draagcomfort. De buitenzool heeft een hoge dichtheid en zorgt voor een hoge duurzaamheid van hiel tot teen. Dankzij de gladde zool is deze schoen speciaal voor tapijt ondergronden.

Bij QD Tennis hebben wij zowel de heren als dames uitvoering te koop. Wilt u zelf de schoen eens passen? Kom dan langs op tenniscentrum De Kegel in Amstelveen.

 

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider
Over QD Sports
Mijn naam is Sebastiaan Blesgraaf en ik ben sinds circa 10 jaar eigenaar van QD Tennis, ook wel QD Sports genoemd. Mijn grote passie is tennis en dan specifiek het verzorgen van de juiste bespanning en het juiste racket. Ik ben tennis specialist en versta mijn vak. In mijn winkel op tennispark de Kegel in Amstelveen kan je mij bijna dagelijks vinden. Kijk voor de openingstijden op de site en kom langs voor advies!